Tero Tuomisto on Castrén & Snellmanin partneri joka vastaa yhtiön pankki- ja rahoituspraktiikasta. Hän veti Lakimiesliiton koulutuksen Alma Median kautta toteutettua koulutusta joukkolainamarkkinan (bonds) keskeisistä piirteistä ja rakenteista kuten joukkolainan haltijoiden edustaja ja vakuusagentti sekä sen käyttö muutostilanteissa. Sami Miettinen täydensi koulutuspäivän päättävässä koulutuksessaan bondimarkkinan rinnalla kulkevista rahoitusmuodoista, kuten direct lending (suora rahoitus) ja decentralized finance (DeFi, hajautettu rahoitus).

Joukkolainamarkkina soveltuu sekä EMTN-markkinaa höydyntäville blue chip-yhtiöille kuten Kojamo, mutta taipuu nykyään myös erikoistilanteiden hallintaan, kuten Stockmannin ja Elematicin velkajärjestelyt osoittavat.

Rahoituksen tulevaisuus voi pohjautua tokenisaatioon ja Sami esittelee yhden suomalaisen kehityshankkeen www.realstocks.io :in joka tähtää kaupallisen kiinteistömarkkinan (CRE) super core-segmentin sijoitusmahdollisuuksien modernisointiin lohkoketjupohjaisesti.

Bondipäivän live-kuvauksissa Alma Talentilla on avustanut Reija Friman.

#sijoittajat#yritykset#neuvottelijat

Tero Tuomisto

#neuvottelija

Osallistu keskusteluun #neuvottelija -kanavalla ja käy tykkäämässä. Apple podcasts

Lisää