Kasvuryhmän omistajat haluavat sekä omat yrityksensä että Suomen nousuun ja ovat tehneet jo €5 miljardin edestä kasvulupauksia. Tulevalla kaudella tämä nousee jo €15 miljardiin. Kasvuryhmän hallituksen jäsen Peter Fredman pohtii omakohtaisesti foodservice -toimialalla olevan Fredman Groupin kasvutavoitteen kautta (€30m – €100m) miten kasvu on mahdollista yrittäjyyttä, omistajuutta ja hallitustyöskentelyä yhdistämällä. Jo toteutettuja muutoksia ovat ammattijohdon palkkaaminen, hallituksen vahvistaminen sekä strateginen keskittyminen HoReCa -arvoketjun ruokahävikin poistamiseen ja kansainvälistymiseen. Jaksossa käydään läpi minkälaisia kasvuteemoja Peterille tärkeissä Kasvuryhmässä, Elinkeinoelämän keskusliitossa (EK) ja Perheyritysten liitossa on erityisesti suomalaisen ”mittelstand”-yritysten näkökulmasta.

00:00-01:25 Kasvuryhmän törkeä lupaus käytännössä, yrittäjä-omistajuus, sekä operatiivinen vastuu, Fredmanin ruokahävikki-missio

01:26-46:41 Peter Fredman ja Sami Miettinen keskustelevat Fredman Groupista, Kasvuryhmästä, EK:sta sekä Perheyritysten liitosta.

Peter Fredman

#neuvottelija

Osallistu keskusteluun #neuvottelija -kanavalla ja käy tykkäämässä. Apple podcasts

#yritykset#sijoittajat#omistajat#yhteiskunta#kasvu

Lisää