Nitor Deltan toimitusjohtaja Rami Sirkiä, KTM, keskustelee ketterästä kehityksestä ja erityisesti skaalautuvista agile-kehitystyökaluista kuten SAFe:sta. Digitaalinen insinööritoimisto Nitor on Suomen kannattavimpia ja parhaiten kasvavia ohjelmistokehittäjiä. Se on erityisesti suurten ja keskikokoisten yritysten strateginen lean-kehityskumppani ja toimii Suomessa ja Ruotsissa. Jaksossa käydään läpi erityisesti #neuvottelijat-yhteisössä heränneitä kysymyksiä siitä miten monimutkaisuutta voidaan hallita sprinttitiimien määrän ja toisiinsa liittyvien kehityshankkeiden määrän kasvaessa uhraamatta ketterän kehityksen filosofiaa. Sami tunnustaa olleensa nuorena C64-konekielinörtti. 🙂

00:00-00:51 Rami Sirkiä intro: Ketterän kehityksen periaatteet. Miksi johto kokee skaalatut agile-mallit haastavaksi? DevOpsin merkitys kehitystyössä.

00:52-29:46 Rami Sirkiä ja Sami Miettinen keskustelevat mm. Scaled Agile Framework 5.0:n keskeisistä teemoista, ketterästä kehityksestä, enterprise-wide agilesta ja heimomallisesta kehittämisestä ja DevOpsin merkityksestä versionhallinnassa ja uusien ominaisuuksien tuotantoon ottamisessa.

#neuvottelu#myynti#ict#SAFe#yritykset

Rami Sirkiä

#neuvottelija

Osallistu keskusteluun #neuvottelija -kanavalla ja käy tykkäämässä. Apple podcasts

Lisää