👍 Tykkää, tilaa ja katso kaikki jaksot:

Puheenaihe on Suomen menestyneimpiä tube- ja podcast-kanavia. Sen vetäjät Leevi Leivo ja Rami Kurimo aloittivat kuvaamalla jaksonsa nomadeina konferenssihuoneissa ja pubeissa. Tällä jaksolla muutama jakso kuten Jussi Halla-Ahon ja Elina Valtosen väittely nousi tärkeäksi, tuoden tuhansia tilaajia ja jopa 200,000 katselua. 👍 Tykkää, tilaa ja katso kaikki jaksot.
Siirtyminen Ramin olohuoneen kuvaustiloihin keskellä koronaa toi vakautta. Useiden kymmenien tuhansien katselujen jaksojen kuten Matti H Virtasen ja Hjallis Harkimon hallituskriisi-analyysi ja Juhani Huopaisen ja Sami Miettisen Hajoaako euro, jaksojen lisäksi mukaan tuli yhteisöä äsyttäneitä vastakarva-jaksoja Silakkaliikkeestä ja EU:n tukipaketista. Puheenaiheen viimeisin kasvuloikka syntyi oman studion käyttöönoton myötä Pasilassa. Politiikan ja talouden lisäksi korona-soittolista on tuonut Joe Roganin tavoin moniäänisyyttä rokotepolitiikkaan mm. Järjen Ääni ry sekä hoitajien rokotepakosta keskustelemalla. Puheenaiheen rinnakkaiskanavat Mediskooppi, Yrittäjä, Lohkoketju sekä Puheenaihe 10 ovat myös kasvussa.

00:00-41:36 Leevi Leivo, Rami Kurimo ja Sami Miettinen keskustelevat Puheenaihe-kanavan noususta yli 11,000 tilaajan ja 200 jakson kanavaksi

#yritykset #neuvottelija #neuvottelijat #puheenaihe #tubetus #podcastit #media

Leevi Leivo & Rami Kurimo

#neuvottelija

Osallistu keskusteluun #neuvottelija -kanavalla ja käy tykkäämässä. Apple podcasts

Lisää