Petri Roininen on Investors Housen toimitusjohtaja ja Ovaro kiinteistökehityksen hallituksen puheenjohtaja. Investors House tavoittelee osinkoaristokraatin statusta yli 10 vuotta kasvavia osinkoja maksavana pörssiyhtiönä. Petri on myös valittu Sinisen tulevaisuuden puoluejohtajaksi Keravalla 18.9.2021. Jakso on kuvattu sitä seuraavana päivänä ja siinä pohditaan miksi Siniset sopivat mm. vähemmän valtiota, enemmän perhettä -filosofian toteuttajaksi. Petri pohtii myös eroja erityisesti kokoomukseen ja perussuomalaisiin ja tietysti vasemmistopuolueisiin. Jaksossa käydään Petri Roinisen kärjistäviä twiittejä ja huomioita viiden veron kiilasta jatkuvasti kasvaviin julkisiin kulutusmenoihin 40 vuoden ajan.

00:00-01:11 Intro: Petri Roinisen pohtii tuleeko valtion ottaa näin pitkälle menevää roolia vai voisiko sitä siirtä ihmisten suuntaan vähemmän valtiota, enemmän perhettä. Yritysjohto ja julkisen sektorin johto ovat kummajaisia politiikassa. OECD:n veroaste kasvattaisi laskennallisesti nelihenkisen perheen varallisuutta noin 14,000€ vuodessa ja €140,000 kymmenessä vuodessa.

01:12-42:27 Petri Roininen ja Sami Miettinen keskustelevat mm. Sinisen tulevaisuuden paikasta puoluekartalla, kokevatko muut puolueet vasemmalla ja oikealle sen uhaksi. Petrin poliittisia mielipiteitä suuresta valtiosta, verotuksesta, pörssilistautumisissa ja yrittäjien huolista.

#politiikka #verotus #yritykset #sijoittajat #yhteiskunta #neuvottelu #neuvottelijat

Petri Roininen

#neuvottelija

Osallistu keskusteluun #neuvottelija -kanavalla ja käy tykkäämässä. Apple podcasts

Lisää