Niklas Snäll, Waltteri Helisalo ja Luka Mansikka saapuvat #neuvottelija -kanavan vieraaksi keskustelemaan SEB Sustainable Entrepreneurship -kilpailun voitostaan sekä perustamastaan terveysteknologiaan keskittyvästä Nordvi-palvelustaan. Camilla Laitisen koordinoimassa kilpailussa Lauttasaaren yhteiskoulun kolmikko voitti Uskalla Yrittää-yrittäjyyskilpailun parhaan liikeidean ja myyntitiimin palkinnon ja pääsi keskustelemaan mm. Slushin toimitusjohtajan sekä enkelisijoittajien kanssa. Niklas, Waltteri ja Luka käyvät elämänmuutokseen ja elämänlaadun parantamiseen tähtääviä trendejä. Ouran kaltaisten sormusten, sykemittareiden ja muiden puettavien mittareiden ansiosta biohakkerointi mahdollistaa unen, liikunnan, ravinnon ja mentaalitasapainon seuraamisen erityisesti matkapuhelimien kautta. Google ja Apple osin integroivat health-alustoihinsa terveystietoa, mutta hyvin laaditut applikaatiot ovat kilpailukykyisiä tapoja hyödyntää terveysteknologiaa käytännössä. Nordvi pyrkii mullistamaan ihmisten tavan pysyä terveenä sekä edistämään heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Yrityksen luoman applikaation avulla terveenä pysyminen ja kiireisen elämän yhdistäminen hoituu helpommin kuin koskaan.

00:00-01:17 Terveysapplikaatioiden edut ja yhdistäminen mm. Apple ja Google-ekosysteemiin. Wearables ja muut biohakkerointilaitteet kuten Oura. Korona-ajan noste itsensä kehittämiselle ja kuntoilulle

01:18-40:20 Luka Mansikka, Waltteri Helisalo ja Niklas Snäll keskustelevat Sami Miettisen kanssa terveysapplikaatioden nykytitalnteesta, trendeistä ja omasta liikeideastaan toimialalla (Nordvi).

Luka Mansikka, Waltteri Helisalo & Niklas Snäll

#neuvottelija

Osallistu keskusteluun #neuvottelija -kanavalla ja käy tykkäämässä. Apple podcasts

#sijoittajat#yritykset#myynti#yhteiskunta#yrittäjyys#biohakkerointi

Lisää